Инициативата е ежегодна и в нея винаги се включват група ентусиасти

...
Инициативата е ежегодна и в нея винаги се включват група ентусиасти
Коментари Харесай

Патриоти посетиха Петрова нива в навечерието на Деня на Тракия по инициатива на инж. Петър Кънев

Инициативата е ежегодна и в нея постоянно се включват група запалянковци от разнообразни организации, които са преди всичко родолюбци

Водачът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ от 2- ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев и регионалният ръководител на Българска социалистическа партия - Бургас Стойко Танков участваха в посещаване на историческата околност " Петрова равнища " в Странджа в навечерието на Деня на Тракия - 26 март - празник на тракийските българи. Посещението беше инициирано от инж. Кънев и от българския доктор проф. Иван Гаврилов. На мястото пристигнаха доста посетители, донори и общественици, които дружно сервираха венци и цветя на паметника, повдигнат с цел да припомня за значима част от българската история. 

Придружени от кмета на община Малко Търново Илиян Янчев, ръководителя на Тракийско сдружение „ Дико Джелебов “ Георги Бъклев и от ръководителя на програмно-координационния център за научни проучвания „ Екопан “ доктор Стефан Пейков, присъстващите посетиха църквата " Света Петка ", разгледаха музейната експозиция и се срещнаха с богатата сбирка от копия на карти, измежду които е изложена и първата карта на Тракия.

" Посещението на " Петрова равнища " във връзка Деня на Тракия се прави годишно и в него постоянно се включват група запалянковци от разнообразни организации, които са на първо място патриоти и родолюбци ", разясниха участници в събитието.
 Водачът на Българска социалистическа партия за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев (вдясно) и регионалният водач на партията Стойко Танков   В честванията се включиха проф. Иван Гаврилов, кметът на община Малко Търново Илиян Янчев, инж. Петър Кънев и Стойко Танков
 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР